BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

~mErekA yG sH0meL~

Tuesday, May 24, 2011

~NAK TENGOK JUGAK~

mau tengokkk gakkk..

NUR KASIH THE MOVIE




WAA~..excited bila tgk tv n baca blog sape2 sal cite nih..
Ofcoz la~~
Ak xmiss kot tengok cite NUR KASIH kat tv dlu..
Suka sgt Remy ngan Tiz lam tu..
hoho

Ramai dah pi tengok..
Feedback pun mmg kbnykannya positif..
Lagi la menambahkan kejelesanku..
huhu



Nur Kasih The Movie ini yang turut menjadikan Jordan sebagai lokasi utama penggambaran mengisarkan kehidupan 6 tahun kemudian 3 jiwa yang sentiasa diuji ini. Aidil yang sememangnya seorang lelaki yang tabah kini meneruskan hidupnya bersama dua anak kecilnya tanpa isteri tercinta disisi. Adam yang mula menjumpai jalan lurusnya, berusaha untuk mngekalkan laluannya tanpa menyimpang lagi dan Nur Amina, seorang gadis suci ini semakin kental melalui cabaran hidup sebagai seorang isteri. Ketiga-tiga jiwa ini masih memerlukan antara satu sama lain. Di saat getir seakan mahu memisahkan Adam dan Nur, Aidil setia diantara keduanya walaupun dirinya juga dihimpit kerinduan teramat. Masih adakah sinar bahagia untuk mereka bertiga akhirnya? Inilah perjalanan hidup mereka dalam usaha mereka mendapatkan pencarian sebenar erti kehidupan. Abadi selamanya...









mahu tengok...mahu mahu mahu...
tapi kena tggu tyng kat tv la jwbnya camne pun..hoho~
(sbb jjur ak xpnh pi tgk wyg..huhu)

InsyaAllah hny 2sebab yg akn mmbuatku pi tgk wyng
tp Wallahualam..segalanya atas kehendak-NYA,.
tiba ja**

Haa...di kesempatan ni..
ak nk mintak maaf sgt kat kwn2 yg ajak ak gi tgk wyng or ajak kuar then ada niat nk tgk wyng,
tp sbb ada ak, xjadi...
seiesly ase bersalah sgt..
cies ak xkesah korang nk msuk panggung then ak leh jejalan dlu tggu korang..
tp jgnla smpai xjd sbb ak..huhu =((
ak bkn anggap tgk wayang tu teruk pun..
Xpun..ak okay je..abg ak pun tgk..
cuma ada sbb lain..
Bagi yg tahu, maceh sbb memahami..huhu

Erk..dah terpesong..tp de kaitan gak sikit kn..hehe..
Arap2 cptla tyng cite ni kat tv..~

k.Salam Nur Kasih.. ^__^ v

5 comments:

m!$@ki said...

la..ciannye...xpe...nnt kte download deh...tp...tu pon klu ade...hahaha

mIsS n_n said...

hehehe...cian la sgt kan..=P
kalau la de..
just kat wayang je kn tira ckp..sedehh =((

masz jewp said...

best cite ni....xrugi tengok

mIsS n_n said...

tu la ramai ckp best...huhu

Anonymous said...

Nadiah, JOM TENGOK WAYANG!! hahahax

*still kekal eh?respek2..:)*