BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

~mErekA yG sH0meL~

Saturday, November 12, 2011

~ SATUSATU.SATUSATU.SATUSATU ~

11/11/11

11november2011
Takde pe nak dibanggakan @ diagungkn dengan date ni..
Cuma suka dgn ke'comel'an no ni.
n sure ramai yg camtu gak..
Tengok status kat FB sudeyh..
Pnat ak mengelike..=,^"


n 4 the first time dlm 100 tahun, 11/11/11-11:11:11
~ U N I K ~

Ramai la pulak ckp wat la something yg boleh kita ingat apa jadi time date tu..
n ak..??
Awal pg xde pepun..
Just online, dating dgn esemen..
Pagi kuar gi bank in duet kat Cimb
Bila nak balik, OMG..nape mesti org ni kat belakang ak??
Haishhh...spoil la ko~~
Pastu pegi continue survey ak kat kedai kopok lekor
Area umah ak je..
Ak kena survey 5buah kedai
Semalam dah setel 3..
So 2 lg ari ni..
 1 kedai tu tutup..maybe sbb ari jumaat..adoi...huhu
Then yg dekat umah ak..ni mmg ada info dah sal kedai ni kat tenet..
Kedai Sri Sura
Sies mmg best kopok die
Lain dpd lain
Ak penah bwk kat rumate n kwn2 kat kolej..dorang mmg puji..
Bungkusan dia pun lain, x la guna paper..(mybe ada..tp besa plastik..)
Skunk pn kedai ni ada packaging sendiri..
Kalo pi petang, mmg ramai org la dtg
So ak pi survey time org pi solat jumaat
Borak2,tanya2,amek gmbr bagai..wess..-bertuah pny ak ni-...sedara ak upenya...hadoi~
Sembang punya lama,byk gak info dpt, ak dah kelewatan sbnrnya..
Dah jnji dgn kwn bek ak, Maisarah, nak pi tengok baby,anak kakak dia
Then pi kenduri kwn baik kitorang gak
Haa..yg ni la maybe bg ak memory 11nov ni
Kwn yg dulu selalu kayuh basikal sesama
Gi pustaka awam, gi bandar,lain2..
 Ingat lg ada time form1 ak sanggup kayuh bskl dari jauh,Sura Hujung, dtg umah dye,gi plak umah kwn sorg lg, kat kg Che Lijah semata2 nk wat kueh raya sama2..
Shonoknya dulu
Tapi masa cepat sgt rasanya..
Skrg kwn ak dah jadi isteri org
Dah dewasa rupanya dia
Ak je remaja lg...hoho ^^
Time ckp2 dgn mak dia,ok..ak sebak..huhu

Btw, TAHNIAH3x kpd Siti Salbiah bt Salleh@ Si Tudung Kuning n suami, Encik Afzam
Moga ikatan yg dibina,diberkati Allah n berkekalan hingga anak,cucu,cicit,cuit,kiut miut~~ :P

Okayla...dah 12nov pun..ingat nak update semalam baru kena sikit dengan tajuk entry
Sekali tertido lak..
Keletisan kesangatan..huhu
Yela seharian duk tekan clutch,brek,minyak~

Pagi ni ak naik bas..
Pulang ke medan tuntut ilmu
Berat je..malas tol rasanya
Sbb keje byk xciap lg kot..mak aiih..
Aja2 fightingg Nadiah~!!!

Ok, thanx 4 reading..^^




2 comments:

Zara said...

Nadiah bile lagi nak kawen?
LOL
ade tarikh lam bulan 11 yg lg spesel dari ni..
ce teke,ce teke... B)

mIsS n_n said...

eh2..nape xpasan komen ni..hee..
org?? tggu team dlu la baru org..haha

da terlps nov jd kena tggu nov baru lak baru org teka eh..;p