BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

~mErekA yG sH0meL~

Sunday, April 3, 2011

.::Satu Dua Kosong Dua::.

Kenapa entry kali ni mcm ni..

heee~~
Ni adalah last nombor maxis n celcom ak...
Sesaje je post sal ni...
Coz dari dulu ada yg bertanya..
Ada maksud ke dua2 nombor camtu lastnya
Aku cakap xde pape makna pun, xcaya..haish~

No maxis tu no abg aku dulu..
Dia suka beli no yg comey2..
Then dia bagi aku..
Time tu aku form2..hoh0
1st time pkai henfon
Ak syg la no tu..
yela no 1st, no comey.. comey ka? hee~

Then time lower6 abah aku suh tukar pakai celcom
sbb major lam family aku pakai celcom..
so murah sikit if call...
Aku xnak..aku ni degil sikit..hehe

Nak dijadikan cite..
Abah aku nak jugak aku tukar,
Dia cari no belakang yg sama mcm maxis aku..
Maybe dia ingat ada makna kot no 1202 nih..
Adeh~~
Abh aku beli 3 no dekat2 terus..
1203 n 1204 utk adik2 aku..

So aku pakai jela...
Lagi2 upax..
Aku xtukar no tapi tambah no..
Sakit gak mula2, fon 1 tapi  no 2..
Tapi alhamdulillah la rezeki lebih sikit skunk..
tp skunk pulak aku lebih prefer celcom..
Cian maxis aku..hee

Tu jela...hehe
So jgn la pkr sbb bukan2 lg ye...


~~Satu Dua Kosong Dua~~
-hanyalah nombor semata-mata-

3 comments:

aizura.satu.satu said...

ade makna jugak pd akak nombor ni...kebetulan..tp dah x nak ingat lgsung dah...

mIsS n_n said...

erk..mesti 1 date kan akak?
kalau menyakitkan..lupakanlah ye...huhu
pandang ke depan..=)

Anonymous said...

hoho..tu la org tanye dulu kan..:P
014***1202
012***1202

LIKE laarr :D