BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

~mErekA yG sH0meL~

Friday, March 25, 2011

Angka Ku dan Kata Mereka~


267
**org nyer kcik molek jek..tgk mke die sjuk jek..sgt2 la penyabar..ble dpt tgs sgt komited..kagum3~~n a very trustworthy person..tp kdg2 otak die sewel gak...tp bkn kami2 yg ajar tw..hehe..**


267 ;  ru knal sbb dak ni 1st yer hehe. kitorg ska sentap n nangeh pd masa yg sma huhu. dia ni pnakut cket sbb tu msa firedrill x bani dok sorg2 wakaka ;p dia ni rajin n leh wat kejer yg org bg kat dia.. baek.. dgosipkan dgn 1 batch ngn sy teettt! ahakz! gurau jer yang. nnt kita s2dy sma2 lg ek~~~


267 : ni lg sorg budak junior aku..ntah dari die dtg..tbe2 je ade.. hahah..xde la.. first jumpe die mase pesta konvo sbb die join teater..tgok cm pendiam..aku mmg pantang tgok org cm pendiam n skema ni..mmg aku suke kacau n buli lar..die ok la..baik.. cume kdg2 tgok emosi die cm xmenentu n munkin ade rahsie disebalik diri die yg dizahirkn depan org ramai kot..die je yg taw...mentang2 la die.. =)
January 5 at 5:16am ·
267 :
 Sorg dak comey yg suka sgtttttttttttttttt menege"like" status ke photo ke apa ke. Baru kenai masa die dtg ke kenduri alongku kawen. Masa tu engatkn die awek kpd pemilik persona. Slalu dibuli, smp kt umah pon kena bahan ngn abahku. Hahaha. Hati murni, lemah lembut, sopan, tp lately pasan mcm dh cengkung ceket. Pasai jua org mgata awak, ignore je. Engat apa yg sy pesan aritu. Smile always.
January 5 at 9:46am 

267: ni junior sye..ayu2 sopan ...cantek sgt. rmai la senior2 lelaki nak masuk line tuh..oppsss... ape2 pun kmu mmg baik..n rajin like sttus orang n komen2~ ehheh jeles la ngan keayuan kmu nih.. bg sye sikit~ =PP hehe hope kite leh rapat ag~ ^^,
January 5 at 4:53pm

267>> jap nk gelak dlu....haha~ ok2...beliaw nih sgat femes....knal tyme kt SM, suke gelak+senyum...tyme mmp pegang produksi busana sme2....byak ckap gak...beliaw sntiasa brada di mne2 lam fb nih...haihh...syangggggg banget sme dyer....


267: first time aku nmpak die ni mase sebuah produksi sanggar mas.... terkedu kejap aku...hahahaha...cntik budaknye, ayu je.... junior aku ni... ade mmber aku suke sgt kat die, berlari bile tahu fbnye di komen oleh budak ni...hehehe... tapi, pelik aku, kerjenye mengelike status org je...die penah kate kat aku, "abg epy teruslah ada dgn sanggar mas"...hohoho

267, Nk describe tntg die, kena snym dlu, =) Kerana sy lihat die sgt lh innocent orgnye. Mmg aktif dgn aktiviti kolej, mudah2an mmpu galas tanggungjawab n jwtn dlm jaksa, all the best. Sgt suke dgn prinsip diri die, sy kira die blm brpunya, i guess ^^
P/s : Kaum2 adam di luar sana, anda sgt bertuah andai kata mampu memiliki hatiya suatu hr nt ye, =)
Baru2 ni, jd top friend dlm rnking mila kalau tak silap pndg td, =)
January 5 at 5:56pm

267- hurm yg ni pon ssah gak...erm xde keje sje cri kje...
sje nk ssahkn dri sndri....mmg ssah...pastu bdn dh jdi sakit2 haaa kn ssah...
sapa yg nk dslahkn????

267::
oo, dye ni...bdk 1st year yg pling femes kat keris mas..tpu r kn sape xknal dye..asal ad status spe2, konpem dye like xpn komen ckit2..haha..dye tua aq staun..kene pggil akk la kn...hehe..baek dye ni, sopan sntun, lmah lmbut...mmg calon istri la..lg stu aq ske tgk style dye brgaya..ala2, model busana muslimah...huhu..mse p putrajya, bju dye aq ske...nmpk brgaya, tp sopan...salut gk kat dye ni..bgge dpt kwn ngn owg femes...hehe..hrap xlpe la kmi ble2...haha
January 6 at 3:41am 
267;;1st time jumpa time tgk bola kat stadium ukm. kecik comel je orgnye... sgt la hyperactive di dlm fb, mmg xmenang tgn klo main komen2 gan dye, plus suke like2... n i like~ hahaha~

slalu nmpk hp ditgn nye, ada saja org yg msj dye... jeles ak
 diwatnye... hahaha~ tp dye xde bf katanya laa... hahaha~
ramai lelaki syok kat dye sbb dye ni sopan n lemah lembut gitu di alam realiti amatla berbeza dlm alam maya... haha~


kdg2 tgk dye ni jenis yg manja, kemana saja mesti ada saja yg menemani dye... lapatu kwn2 dye pon comel2 blaka mcm dye... sama umur tp ak senior kkm dye... hahaha~
kesian dye slalu kne kaco gan senior2 len, hahaha~
btw nice to know u dear...!
January 6 at12:34pm
267:: junior di kolej n SM. dia dalam fb n ym ja ada beran, depan2 xda byk cakap sgt dgn aku. dia ni suka berjaga malam, sbb tu slalu jatuh sakit. bila sakit slalu buat post2 emo.dia ni ada penyakit suka like sgala benda kat fb ni. suka cakap benda org tak paham pastu xnak bg tau apa benda tu. suka bg gelaran pelik2 kat org. mcm kanak2... p/s jgn silap hantar mesej lg tau
January 7 at 3:18am ·
267:
mase MMP sngt x perasn dia..tpi bile Produksi Pesta Konvo mule la knal cikit2.. seorg yg manis n sopan la..1st time tgk dia mcm my cousin hampir serupe la dgn perwtaknnye sekali..dia ni pon 1org yg misteri gak..sbb ade mase dia sngt periang n sometime pendiam..prnh perasan dia moody ckit time b'bke puase SM Mgkin pnat n ade exm soknye..nway best r dpt berkenalan ngn dia ni sbb suke like status org len je hehe..
January 7 at 7:42am

267: Sy syg dy.. knl mse f6..selalu ajk sy kua.. nti kte kua ye yang.. seorg yg taching..rmai secret admire..haha..sbb awk cntik kot..or..sebab awk seorg yg baik?
hahaha...♥♥♥
January 7 at 9:10am


267: hmmm dsbbkn kt kkm lbh rmai bdk pmpn dr bdk laki, aku kdg2 susah nk ingat muke org pmpn ni.. tp dlm junior di sm, adela sorg budak yg agk sopan.. lemah lembut je.. kalo kt fb ni, kejenye "like" je.. hehe.. tp aku tau die baik... smoge die kekal ngn cara die.. tata


  aq knl dye sbb dye grup aq,,,,,dye ni bz sgt kt kolej dye 2,,,,mcm2 dye join,,,tp dye okey,,,gurau2 pon okey gak,,,,arp2 persahabatn km akn tros kkl,,,


sedikit coretanku....


..:: terima kasih atas kesudian kalian describe@komen tntg diri ini..ni pun kes terpengaruh lam fb..dah lama kot sal post2 ni..sesaje nk coret di blog..hee~~..btw, sama ada teguran,nasihat,apa2 la,..ku terima dgn hati yg terbuka..moga perkenalan yg tercipta xberakhir begitu saja..setiap pertemuan mungkin membuahkan perkenalan namun setiap pertemuan dan perkenalan pasti akan berlaku perpisahan suatu hari nanti...moga titipan doa menjadi penyambung antara kita semua..insya ALLAH..syg kalian~~!! ::..



5 comments:

iwan said...

kan dah cakap ada ramai peminat....

mIsS n_n said...

xpun...

Az-Zahra Fauzee said...

wiwit.. glemer ah awok... nok sain bules dop.. hehek~

mIsS n_n said...

olosss awok...nok sign je ke??
kat awok,sy nok bagi no ic lg...nop dop?heee
mana de yunk...huhu

Anonymous said...

pewiittt...hahahax
buleh doh h0r :p