BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

~mErekA yG sH0meL~

Wednesday, December 28, 2011

~ KEOMBAKAN KERINDUAN ~

Skunk ni suma nak duk ckp2/post sal Ombak Rindu kan..
Yela~ citer yg ngah h0t skunk..
Ak jela yg kesabaran diri c0z xteng0k pun lagi..
Huhu
Cepatla leh downl0ad.. T.T


ni citer..



Ni kan citer adaptasi dari n0vel..
Ombak Rindu mmg salah 1 n0vel feveret ak time dulu kala
Seingat ak, time form1 ak beli novel ni
N0vel2 Fauziah Ashari antara yg best lam koleksi ak
Pergilah Sepi pun best (yg ni before dia wat Ombak Rindu)
Okay,..ak dah lama xbeli novel Alaf 21.. =,="

ni novel..

Ak tahu dari senior ak kat UKM, Kak Ayin time bulan bape ntah
yg Ombak Rindu akan dibuat citer
Waa..memang teruja..
Duk tunggu jugak bila kuarnya
Tapi tu la..
Xtengok lagi.. (Ni ke gaya org teruja..=.=)

Lagu & lirik pun layannn~ ^^


video

Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisiku
Tuhan aku tahu banyak dosaku
Hanya ingat Kamu kala dukaku
Namun hanya Kamu yang mampu membuka
Pintu hatinya 'tuk cintaku

Malam kau bawalah rinduku
Untuk dirinya yang jauh dariku
Agar dia tidak kesepian
Selalu rasa ada cinta teragung
Hujan bawa air mataku
Yang mengalir membasuh lukaku
Agar dia tahu ku tersiksa
Tanpa cinta dia di hatiku
Hanya mampu berserah
Moga cahaya tiba nanti

Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terimaku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisiku


*Tuhan..tolong tetapkan hatiku..Untuk pegang pada prinsip..*

okay..continue study..^^'

0 comments: