BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

~mErekA yG sH0meL~

Monday, August 15, 2011

~ AKU JATUH HATI ~


EHEM~~ k0rang penah jatuh hati x??
Mesti penah kan..shy2 cat lak nak ngaku kn..lalala~~

Ak nak c0ret kat c0retan hati ak ni bahawa...~
Semalam 'hati ak terjatuh'~ XD

Ak dating dgn incik g0ogle sat smlm
Then hati ak sangat teruja dgn apa yg ak jumpa ni

WAAA~~ 
Ak sgt JATUH HATI dgn gambar2 ni
SGT SANTEK OKAY~~

Yg pasti bukan gambar manusia..hee~











Lawa kan??
Ak mmg suka view2 camni
Indahnya Ciptaan Illahi..Masya-Allah
Walaupun mungkin gambar ni ada di-edit ke di-t0uch up ke pape ke(wallahualam la kan)
Tapi mmg ciptaan-NYA xde tandingan..
Dapat pahala tau kita kagumi n hargai ciptaan-NYA..

Sebab tu kot ak ni jenis suka travel n amek gmbr view
Tapi xnk la upl0ad kat cni~~
Xdak kamera mahal p0n DSLR bagai tu..
Xdak skill amek gmbr lak tu..wuwu~~

Korang de pict c0mey2 camni x??
Mai la share kt ak~
Nak tmbhkn khazanah ni..
Sharing is caring
Caring is ??.. hue~ ;P

OKlah~
nak pi Pulau Jeju..
nk amek gmbr kat sana..wehuu~ 

6 comments:

Anonymous said...

memang law0!!

jom2 jalan..hahax

hampeh..ingtkn betul..hishhh :P

kak rose said...

pheewitt!! lawanye pic nie sume... (~__~) suke2x.... <3

asy faro said...

gamba2 tu kalau disusun macam tu nampak lawa gile pulak sebab ade warne warni=D

salam kenal dr saye, asy faro~

ilovekampungku said...

kite ade baaaaaanyak pic pic camni..tapi pic kampung la...nti kita share yer....

noraizuraMasoud said...

teringin gak nk g pulau jeju....jom jom....hehe

mIsS n_n said...

Anony@iza:: hehehe..kalo org jth hati btol2,xkn gtau public kot..haha ;p..jom~~

Kak Rose:: hehe..kan3~ ^^,

Asy Faro:: yeke?mmg lawa kn..hehe salam perkenalan jgk =)

ilovekampungku:: yeke??waaa...nak3~~ hehe kampung la santek gmbar2nye..suke ^^

kak noraizuraMasoud :: jom jom..akak belanje..^^