BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

~mErekA yG sH0meL~

Wednesday, August 3, 2011

~KU BERSUJUD PADA-MU~

Assalamualaikum wbt..
Hai shume ^_^
Hari ni dah masuk 3 Ramadhan 1432H
sO k0rang p0sa x??
Jangan p0nteng2 tau..yg diharuskan,xpe..^^
Xde nak post pape pun..
Saja2 nak share lagu yg sedang jd my fav skunk..
1st time dengar dari cite "Suria di Cordoba"
Terus jatuh suka kot..hee~

Ni haa..meh dengar..^^


Nyanyian dari Afgan penyanyi Ind0nesia
Dah tau sal Afgan yg lagu2 dia best..tp xkenal orgnya..
s0 skondeng g0ogle yg mana 1 sat~ ^^"


Okay..kat cni bukan nk cite sal Afgan
Just nak share lagu ni
Rasanya ramai dah tahu kot sal lagu ni
Aku je terlambat..huhu
Yela, sbb ak ni bukan jenis layan sangat2 TV or radi0
Time balik umah jela
Tu pun tengok apa yg family buka..ikut layan la~
Time duk kat k0lej
Xdenya ak rajin nak pi bilik TV..hoh0

Btw,
Tersentuh dgn lirik n lagunya..
Mungkin sbb lirik Islamik =)
Papepun.. I LIKE laa~ ^^

2 comments:

Apple Zara said...

Baru tahu juga ! haha, rupanya lagu ni la yang dalam cte tu. TQ :)

mIsS n_n said...

hehe..yup..lam cite tu..WC ^^